Umbraco-udvikling

Udviklere med kompetence, stolthed, innovative og kritiske inputs,

og et serviceniveau der skaber fremgang og inspiration.

Få en snak med Revolvo

Har din virksomhed behov for en kompetent udvikler, til at tage ansvaret for udviklingen af jeres Umbraco site? Få en uforpligtende samtale med Revolvo

Eksisterende løsninger

Er din virksomhed kørt fast i samarbejdet med jeres nuværende Umbraco-udvikler, eller føler du ikke at der bliver leveret tidsmæssigt eller til den aftalte pris? Vi kan på få timer overtage den fulde drift, support og videreudvikling af virksomhedens Umbraco-løsning.
Kontakt os i dag; så kan vi tage en snak om dine muligheder.

Nyudvikling eller opgradering af Umbraco

Er du kommet nogle versioner bagud med din Umbraco-installation, eller føler du at din virksomheds website har brug for en design- og brugerfladeopdatering; så kan vi hjælpe dig. Ring eller send os en mail; så kan vi finde den bedste løsning for dig, både her og nu, og på lang sigt.

"Vi har et rigtig godt samarbejde med Revolvo, der hjælper os i forbindelse med optimering og re-design af vores webshop www.ATBO.dk. ATBO reolen er en dansk møbelklassiker, der bliver fremstillet på eget møbelsnedkeri i Danmark. Revolvo er yderst kompetente til deres arbejde – og det er en fornøjelse at arbejde sammen med dem, da de oftest er på forkant med projektet. Revolvo arbejder selvstændigt og forstår at gøre komplekse ting simple. Derudover har Revolvo en god æstetisk sans og fingeren på pulsen omkring digitale muligheder"

Henrik Lykke Appelquist - ATBO Furniture

"Revolvo har både leveret designimplementering i Umbraco af vores nye website, samt udviklet en online-portal til vores patienter. De har været en professionel og skarp udviklingspartner fra start til slut, og vil fortsætte med at være vores foretrukne valg i fremtiden."

Morten Falck Larsen - Københavns Privathospital

"Vi har benyttet Revolvo som fast webudviklingsbureau siden 2014. De laver bl.a. skræddersyede integrationer mellem vores egne systemer og vores softphone-kunders interne wallboards. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Revolvo, som altid står til rådighed til både support og nye projekter."

Tonny Broløs - Kemp & Lauritzen