Professionel webudvikling
og hjemmesider med forretningsintegration

Revolvo har flere erfarne .NET- og Java webudviklere. Vi hjælper virksomheder med alt fra websites og webshops
til API'er og integrationer. Det er stort set kun fantasien der
sætter grænser for hvad der kan laves, med et kompetent hold af udviklere i ryggen.

Digitalisering i flere afskygninger

API, Integrationer og Backend

API'er spiller en større og større rolle i den digitale verden, hvor systemer i højere grad end tidligere, kan tale sammen og udveksle data. Det kan være økonomisystemer der taler sammen med webshops, eller tredjepartswebsites der viser opdateret data fra din virksomhed.
Hos Revolvo har vi et hold af erfarne .NET- og Java-udviklere, der kan udvikle API'er og integrationer mellem din virksomheds data, og verden udenfor.

Website

Der findes stort set ikke nogen virksomheder i Danmark, der ikke har et website. Der er dog fortsat rigtig mange der ikke ved hvilke muligheder de egentlig har, for både at integrere deres egen forretningslogik i deres website, og forøge deres salg med bedre synlighed på søgemaskiner og målrettede kampagner. Vi udvikler professionelle websites der kan integereres direkte med jeres interne systemer, og derudover lever 100% op til de retningslinjer søgemaskinerne sætter, for at indeksere sitet bedst muligt.

Webshop

Når standard-webshoppen fra Shopify eller Squarespace ikke længere lever op de krav der opstår når en webshop vokser, har du brug for enten at fintune og tilrette den, eller at migrere til et andet shop-system. Revolvo har erfaring med mange forskellige shop-systemer, og drifter og vedligeholder webshops for flere af vores kunder. 

Certificeret Umbracoudvikling

Skal du have nyt website, eller driftet og videreudviklet et eksisterende Umbraco website?

Hvis din virksomhed er i de indledende overvejelser om at få udviklet et nyt website, så tag et ekstra kig på det Dansk CMS Umbraco

Umbracos utroligt fleksible CMS framework gør det ikke alene meget simpelt for ansatte i din virksomhed at administrere det redaktionelle indhold på siden; det muligører samtidig en hurtig og effektiv integration til din virksomheds egen forretningslogik.

I praksis kan dette omsættes til kundelogin, automatisk synkronisering af prislister, produktkonfiguratorer, og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du vil vide mere om hvad Umbraco potentielt kan gøre for din virksomhed, så send os en mail eller giv os kald. Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og snakker om mulighederne sammen med dig.

Skræddersyede systemer

Webudvikling er ikke kun hjemmesider til dine kunder. Det kan ligeså vel være udvikling af interne systemer til dig og dine medarbejdere, såsom automatisk rapportering, wallboards og lagersystemer, som skal kunne tilgås via en browser - enten online på din virksomheds lokale intranet.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan få udviklet.

Vi udvikler skræddersyede løsninger i alle størrelser. Vi benytter den nyeste Microsoft .NET teknologi, og klargør alle vores løsninger til API'er, så du hurtigt kan lade andre udviklere og virksomheder integrere med din virksomheds forretningslogik

WordPress

Budgetvenlige websites

 

Ikke alle virksomheder har et stort budget til deres website, eller har behov for den forkromede, skræddersyede løsning. Til disse virksomheder tilbyder vi WordPress websites med udgangspunkt i en skabelon.
Vi har hjulpet mange kunder med at sætte flotte, mobiloptimerede websites op i WordPress, og processen er typisk som følger:

  1. Vi giver dig et stort udvalg af skabeloner du kan vælge imellem
  2. Når du har valgt en skabelon, aftaler vi et farveskema der passer til din virksomhed, som websitet vil blive sat op i.
  3. Vi laver websitet til dig og leverer som aftalt. Sitet vil være SEO- og AdWords-optimeret.
  4. Du vælger om du vil have tilsendt tilkoden til sitet så du selv kan hoste det, eller om vi skal sørge for at gøre det for dig.

Vores WordPress-løsninger leveres altid med fast pris, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.
Prisklasse: 5-25.000 kr.

Få dine idéer ført ud i livet

Lad din virksomhed vokse digitalt

 

Webshop

Nyopstartet iværksætter eller etableret online shop?

 

Vi har, hos Revolvo, arbejdet med mange forskellige shop-systemer. Vi kan hjælpe iværksætteren med et begrænset budget med at sætte en flot og mobiloptimeret webshop op, og vi kan hjælpe den etablerede shopejer med at drifte og videreudvikle sin webshop. Kontakt os for at høre, om vi har erfaring og kan hjælpe med de planer du har for din online forretning.