Kompetent SEO-markedsføring
til virksomheder

Skal virksomheden søgemaskineoptimeres?
Vi lægger den helt rigtige strategi for din virksomhed,
og udfører arbejdet der skaber SEO-resultater

Vækst via SEO

SEO er, til dags dato, en af de mest effektive salgskanaler for virksomheder. En kunderejse starter næsten altid med en af søgemaskinerne, og med en effektiv og velovervejet strategi, kan virksomheder skabe mærkbar vækst via SEO.

Markedsspecifikt

Hvilken søgeord skal man rangere for? Hvad søger kunderne efter, og hvilke søgeord bruger de? Vi laver en udførlig rapport som giver et overblik over, hvor virksomheden investerer bedst, når hjemmesiden skal optimeres til organiske søgninger. 

Strategiudvikling

Vi udvikler SEO-strategier baseret på konkurrenterne indenfor de søgninger der ønskes optimeret for. Strategien tager hensyn til budgettets størrelse, og de fremtidige visioner, der er for virksomheden. Vi rådgiver og vejleder igennem hele processen.

Den rette SEO-Strategi

Skaber vi på baggrund af virksomhedens produkter

SEO er ikke en plug-and-play løsning. Den skal udarbejdes baseret på en strategi der tager udgangspunkt i konkurrenter, kunder og de givne produkter man vil rangere med. 
Produkterne skal ramme den søgende på det helt rigtige sted i deres kunderejse, når de søger efter det digitalt. Derfor har vi stor fokus på at identificere dette, inden vi implementerer udførslen af SEO-arbejdet, på og omkring hjemmesiden. Vores strategier udarbejdes i samarbejde med virksomheden vi arbejder for, så der skabes fuld forståelse for hvor og hvordan vi arbejder.

Implementering & Analyser

Udføres og struktureres af os

Der findes en masse historisk data, som vi benytter til at skabe strategien for vækst via SEO. På baggrund af den historiske data laver vi On-page SEO, off-page-SEO blandt andre strategier. Imens vi implementerer, sørger vi for at den rette data indsamles, så vi senere hen kan optimere hurtigt og effektivt.

Resultater & Konkurrencefordel

Er virksomhedens profit ved kompetent SEO Markedsføring 

Vores SEO-eksperter skaber nogle af markedets bedste resultater, og giver virksomheder et konkurrencedygtigt standpunkt indenfor SEO. Når resultaterne er skabt, og vi har indsamlet den data som fortæller hvad der virker for den enkelte virksomhed, skaber vi konkurrencefordel i forhold til konkurrenterne. Data er nøglen til succes med SEO, og vi ved hvordan man får mest ud af den.