PROFESSIONEL GOOGLE ADS MARKEDSFØRING

Få resultater for dit markedsføringsbudget med Google Ads.
Vi håndterer dit budget på professionel vis,
så virksomheden får profit for investeringerne i Google Ads.

Visninger & salg

Vores håndtering af virksomheders Google Ads-kampagner skaber mere relevant trafik på virksomhedens hjemmeside, og vi guider til mere relevant trafik der skaber salg på siden.

Bliv set lokalt

Virksomheder fanger i højere og højere grad potentielle kunder, ved at optimere hjemmesider og kampagner til lokale søgninger. Vi benytter Google Ads' effektive værktøjer til at fange kunder lokalt.

Landingpages

Via vores analyseværktøjer, vejleder vi virksomheder med det rigtige design, og en passende opsætning af deres landingpages, så den trafik vi tilfører siden skaber mest mulig salg, eller ønskede handlinger på siden.

Din virksomheds mål

... skaber vores strategi for Google Ads-kampagner

Grundet Google Ads' intuitive design og opsætning, kan virksomheder i dag selv styre deres Google Ads-kampagner. Men såfremt virksomheden ikke har den fulde forståelse for andre faktorer der skaber succesfulde kampagner med Google Ads, får virksomheden ikke det fulde potentiale ud af deres Google Ads-budget. Vi tager derfor vores viden om succesfulde Google Ads-kampagner, og tilpasser den til virksomhedens mål. I sidste ende kan dette potentielt give en meget højere ROI (return on investment), højere konverteringsrate og billigere klikpris.

Startup

2500
kr./ Måned
Kom i gang
 • Opsætning dkk 2500.-
 • Månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Dedikeret konsulent
 • Support pr. telefon og mail
 • 2,5 timers optimering pr. måned
 • Google Analytics integration
 • Konverteringssporing
 • Ingen binding

Vækst

4000
kr./ Måned
Kom i gang
 • Opsætning dkk 2500.-
 • Månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Dedikeret konsulent
 • Support pr. telefon og mail
 • 5 timers optimering pr. måned
 • Google Analytics integration
 • Konverteringssporing
 • Ingen binding

Enterprise

8000
kr./ Måned
Kom i gang
 • Opsætning dkk 5000.-
 • Månedlig rapport
 • Søgeordsanalyse
 • Dedikeret konsulent
 • Support pr. telefon og mail
 • 12 timers optimering pr. måned
 • Google Analytics integration
 • Konverteringssporing
 • Ingen binding

Hvornår virker mine annoncer?

Dine annoncer vil virke med det samme, men de vil kun præstere optimalt hvis der bliver arbejdet professionelt med dem. 
Optimering af en Google Ads konto tager tid. Det første skridt er at opsætte kontoen korrekt, således at grundlaget for fremtidig succes er lagt. Den løbende administration af kontoen er herefter uhyre vigtig.  For at sikre at annonceindsatsen bærer frugt, er det af afgørende betydning, at en fagperson er tilknyttet kontoen således at den løbende bliver vedligeholdt og forbedret. Herefter skal du væbne dig med tålmodighed.

Det er umuligt på forhånd at vide præcis hvad der annonceringsmæssigt vil virke for netop din virksomhed. Første skridt er at vi baggrund af en søgeordsanalyse, dialog med kunden og faglige erfaringer laver en kontoopsætning specielt til dig. Men dette er kun en start. For at være sikker på at du får noget for dine annoncekroner, kræver det at der arbejdes løbende. Gennem arbejdet med dataen; målrettes, segmenteres og ekskluderes der løbende. 
Der vil bl.a. blive sorteret irrelevante søgeord fra, budjusteret efter hvad fungerer bedst og giver det største afkast, udforsket nye områder og muligheder, oprettet nye annoncer samt lavet løbende analyse af konkurrenters annonceindsats og meget mere.

Det tager tid for at kontoen vil præstere optimalt. Du kan godt opleve en umiddelbar succes gennem Google Ads, men typisk plejer vi at regne med ca. tre måneder for at annoncekontoen præsterer på et stabilt niveau. Det betyder dog ikke at kontoen herefter kan passe sig selv. Det betyder nærmere at der er fra det tidspunkt af, er langt grund for fremtidig succes, hvis man holder kursen. 
Når vi har fundet frem til hvad der virker, er det med at udnytte det optimalt og bygge videre derfra.

Tænk på din Google Ads konto som en have: Først skal du så frø, så vander du, så luger du ukrudt - hvis du gør dette løbende over så sikrer du at haven bærer frugt. Efter høsten planter du nye frø osv. osv. Vi er i denne sammenhæng din gartner der sørger for at din have giver frugt år efter år.

 

Den første periode

I den første periode vil du opleve at få af dine kampagnen tjener sig hjem. Det er derfor forventeligt at de første måneder ikke vil give direkte overskue. Efter de føromtalte tre måneder vil du til gengæld opleve at dette ændrer sig. Du vil opleve faldende klikpriser på dine søgeord, hvilket betyder mere trafik for pengene.     
Du vil ligeledes opleve, at de kampagner der virker, vil begynde at generere overskud, hvilket fremadrettet vil være de bærende kræfter i din annoncering. Dette vil med den rette administration være en solid kilde til nye, tilbagevendende og trofaste kunder. Du har med Google Ads muligheden for at målrette din annoncering efter præcis din målgruppe, hvilket er enormt effektivt.  

Du skal ikke se på Google Ads som et ultimativt quick fix. Se det snarere på det som en kanal hvor du forholdsvis hurtigt kan udvide din kundeportfolie, gøre opmærksom på din forretning og derigennem opbygge en stabil tilbagevendende kundekreds. Den første periode er ligeledes den periode hvor du begynder at gøre opmærksom på din tilstedeværelse blandt annoncerne. Dette går ca. 50% af dine annoncerkroner til i begyndelsen, men de er givet godt ud. Når du først har opbygget en tilstedeværelse på nettet, vil dine kunde huske dig og løbende vende tilbage. Tålmodighed er en dyd og det gælder også i annoncering via. Google Ads.
I vores arbejde oplever vi kun yderst sjældent konti der ikke giver overskud efter giver tre til seks måneder.

Konverteringer frem for alt

Konverteringer er målet med alt online annoncering. 
Konverteringer fortæller os om målet er nået, og præcis hvad du får for dine annoncekroner.
En konvertering kan være: en udfyldt kontaktformular, en telefonopringning, tilmelding til nyhedsbrev, salg på webshop, download af app eller en videovisning. 

En korrekt opsat kampage i Google Ads har derfor opsat konverteringssporing.
Konverteringsssporingen giver os muligheden for at se hvad der er værdifuldt for din annoncekonto.
Hvilke søgeord, hvilke annoncer, hvilke kanaler og hvilke målgrupper der giver det største afkast for netop dig.
Vi sørger for at opsætte den korrekte sporing for dig, således at vi kan rapportere hvad der giver hvilket afkast på din konto. 
Dette er typisk: Målsporing, Google Analytics, E-commerce tracking alt efter hvilken opgave det drejer sig om. 
Alt det tekniske tager vi os af. Har du en webudvikler tilknyttet din virksomhed, indgår vi dialog med ham om at få installeret de nødvensige scripts således at alt fungerer.
Vi tror på gennemsigtighed gennem hele processen, og ønsker at du føler dig tryg og informeret om hvilket arbejde vi laver for at optimere din annoncekonto. 
  

Komplet indblik

... med vores transparente rapportering

Vi har stor fokus på, at holde virksomheder informeret om effekten af vores arbejde med Google AdWords-kampagner. Vi udarbejder derfor detaljerede rapporter hver måned, som viser hvad vores arbejde med kampagnerne har opnået. Dette skaber forhåbentligt ikke blot tiltro til vores arbejde, men giver også indblik i hvor virksomheden kan forbedre sig i fremtiden med sit kampagnebudget. 

Kom foran konkurrenterne

... med vores holistiske viden om Google Ads

Få det fulde potentiale ud af virksomhedens kampagner med vores viden om de funktioner, der kan implementeres i kampagnerne. Benytter en virksomhed sig af den fulde funktionalitet i Google Ads, resulterer det i højere grad af synlighed, højere konverteringsrate samt en høj ROI (return on investment). 

Skab succes med AdWords

Lad din virksomhed vokse digitalt med Google Adwords