Digitalt Marketing

Vores ekspertise er bygget på passion for digital marketing.
Få målbare resultater der rammer den rigtige målgruppe

Kommuniker

Vores strategier hjælper med, at kommunikerer ud til kunderne der bevæger sig i det digitale univers på de helt rigtige steder i deres kunderejse. Vi ved hvor kunder vil have virksomhedens tilstedeværelse.

Analyser

Vi er vilde med data, og værktøjer der hjælper med at give indblik i hvor kunderne er mest aktive. Det giver os et bedre fokus på hvor vi kan gøre en forskel for virksomheder, med henblik på profit og kundetilfredshed.

Konverter

Skab vækst i den digitale økonomi - idag skal virksomheder have fokus på at udvikle sig digitalt, hvis de skal skabe profit. Virksomheder skal ramme deres målgruppe med de rigtige touchpoints - vi identificerer dem.

Virksomhedens strategi og synlighed

Vi kender markedets digitale tendenser

Hvad rykker en virksomhed ud på det digitale marked? Skal i satse på content marketing, email, SOA, SEO, Sociale Medier, ny hjemmeside, Mobil App eller andet når i skal kommunikere med folk online? Vi hjælper jer med at identificere der hvor i, som virksomhed, kan gøre en forskel for jeres kunder der befinder sig i det online univers. Vi hjælper jer med kunderejsen, og sørger for i kommer med de rigtige tiltag i virksomheden, som skaber en oplevelse kunderne at tage til sig, og kommer tilbage til.

Analyse og optimering

Succesen er skabt - hvad nu?

Som kunderne får nye platforme, og ændrer adfærd digitalt kræver dette kontinuerlig overvågning af, hvor virksomhedens kunder befinder sig i det digitale marked. Vi ser en kontant forandring indenfor kundernes digitale adfærd, og den hjælper vi virksomheder med at følge, så der kan træffes kloge beslutninger i fremtiden. Vi har fokus på at holde succesen indenfor rækkevidde.

Data er nøglen til succes

Vi indsamler data der identificerer succes

Hvor skaber jeres kampagner succes, og hvordan skiller i jer ud fra konkurrenterne? Dette er målbare parametre når en virksomhed er med digitalt. Vi sørger for virksomheden får indsamlet den korrekte data, der kan være med til at identificere succes-parametrene, og hjælper med at videreudvikle på idéer der bygger på kundetilfredshed og data.