VI ER REVOLVO -

Og vi hjælper virksomheder med at tjene penge på digital markedsføring

Hvem er vi?

Revolvo startede som Microsoft .NET-udviklingshus i 2013. Siden da er der sket meget, og er igennem projekter, uddannelse og nye medarbejdere blevet til et komplet digitalt marketingsbureau. Vi er et ungt team af passionerede udviklere, designere og projekledere, placeret på kontorfællesskabet VisionHouse i Herlev. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor altid ind i projekter med ild og sjæl, og sikrer os dermed de bedste resultater.

Hvad kan vi?

Vores spidskompetencer hos Revolvo er de 4 grundsten, når det kommer til en successrig online tilstedeværelse: SEO, AdWords, Digital markedsføring og Webudvikling. Vi tilbyder derfor vores kunder et one-stop-shop, hvor de får dækket samtlige af deres digitale markedsføringsbehov. Vi har certificerede Umbraco-udviklere, og leverer også websites og webshops i Wordpress. Vi hjælper vores kunder med at få kortlagt deres optimale keywords, og derefter at få lavet det helt rigtige indhold.

Vores hold

Alle vores medarbejdere kan tage mere end én hat på

Michael Udviklingschef & Partner

Michael har været en del af Revolvo siden start, og blev partner i 2015. Han har ansvaret for al webudvikling og teknisk SEO, og sørger for at kvaliteten på de leverede projekter altid lever 100% op til vores kunders høje krav.

Peter Adm. Direktør

Peter stiftede Revolvo tilbage i 2013, og sidder i dag som administrerende direktør. Med en fortid fra jobs som IT-Chef for flere danske teleselskaber, har Peter ansvaret for alle større IT-projekter.

Phillip Lind Growth Hacker

Phillip har mange års erfaring med Digital strategi og markedsføring, og hjælper vores kunder med at sætte marketingskampagner op til at ramme det helt rigtige publikum.

Johan Hallager Webudvikler

Med flere års undervisningserfaring, er Johan altid med udviklingsbølgen af nye teknologier. Johan er specielt skarp til Angular 2 og Umbraco.

Laura Gadola Projektleder

Laura hjælper vores kunder med at styre projekter og processer, og sidder typisk on-site hos vores kunder i længere tid ad gangen.

Simon Krogenlund Senior Webudvikler

Simon arbejder med hele stacken indenfor webudvikling, og er specialist i API'er, integrationer og skalering.

Udtalelser fra kunder

Kunne du tænke dig et samarbejde? Kontakt os