VI ER REVOLVO -

Og vi hjælper virksomheder med at tjene penge vha. digital markedsføring

Hvem er vi?

Revolvo startede som Microsoft .NET-udviklingshus i 2013. Siden da er der sket meget, og er igennem projekter, uddannelse og nye medarbejdere blevet til et komplet digitalt marketingsbureau. Vi er et ungt team af passionerede udviklere, designere og projektledere, bosat i kontorfællesskabet VisionHouse i Herlev. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor altid ind i projekter med ild og sjæl, og sikrer os dermed de bedste resultater.

Hvad kan vi?

Vores spidskompetencer hos Revolvo er de 4 grundsten, når det kommer til en successrig online tilstedeværelse: SEO, Google Ads, Digital markedsføring og Webudvikling. Vi tilbyder derfor vores kunder et one-stop-shop, hvor de får dækket samtlige af deres digitale markedsføringsbehov. Vi har certificerede Umbraco-udviklere, og leverer også websites og webshops i Wordpress. Vi hjælper vores kunder med at få kortlagt deres optimale keywords, og derefter at få lavet det helt rigtige indhold.

Vores hold

Alle vores medarbejdere kan tage mere end én hat på

Michael Cleverly Udviklingschef & Partner

Michael har været en del af Revolvo siden start, og blev partner i 2015. Han har ansvaret for al webudvikling og teknisk SEO, og sørger for at kvaliteten på de leverede projekter altid lever 100% op til vores kunders høje krav.

Peter Lüth Adm. Direktør

Peter stiftede Revolvo tilbage i 2013, og sidder i dag som administrerende direktør. Med en fortid fra jobs som IT-Chef for flere danske teleselskaber, har Peter ansvaret for alle større IT-projekter.

Johan Hallager Webudvikler

Med flere års undervisningserfaring, er Johan altid med udviklingsbølgen af nye teknologier. Johan er specielt skarp til Angular 2 og Umbraco.

Eskil Elgaard Marketingchef

Eskil er ansvarlig for vores Onsite Content & vores Social Media profile. Ydermere arbejder han med SEO & Google Ads for vores kunder.

Emil Kornerup Account Manager

Emil er vores kørende kunderepræsentant. Det er ham der afdækker vores kunders behov, for at finde den helt rigtige løsning.

Laura Gadola Projektleder

Laura hjælper vores kunder med at styre projekter og processer, og sidder typisk on-site hos vores kunder i længere tid ad gangen.

Ian Hartmann Marketingskonsulent

Ian er en dedikeret, dygtig og venlig marketingskonsulent. Derudover har han mange års erfaring med både kundeservice og design, og har derfor ansvaret for design til alle vores kunders annoncer.

Udtalelser fra kunder

Kunne du tænke dig et samarbejde? Kontakt os

;