14 sep
Virksomhedspraktik hos Revolvo-image

Virksomhedspraktik hos Revolvo

Hvem er jeg & hvorfor valgte jeg at være i praktik hos Revolvo?


Jeg hedder Mie og er 29 år gammel. Til dagligt læser jeg til serviceøkonom på CphBusiness i Lyngby. Uddannelsen er en videregående uddannelse, hvor man kommer vidt omkring i undervisningen. Her lærer vi bl.a. både om servicedesign, oplevelsesøkonomi, kommunikation, markedsføring, organisation og forretningsudvikling. Min plan er at læse videre efter denne uddannelse, så det i alt bliver til en professionsbachelor. Der er to retninger som jeg overvejer i mellem – enten service eller markedsføring. For at jeg kunne tage den helt rigtige beslutning, ønskede jeg at tilegne mig erfaring inden for online markedsføring, hvilket jeg interessere mig meget for!

Nu var så heldig, at jeg er kommet i virksomhedspraktik hos webbureauet Revolvo.

Virksomhedspraktik & arbejdsopgaverne

I begyndelsen af juli måned startede jeg mit 12 ugers praktikophold hos Revolvo. I samarbejde med Revolvo havde jeg udfyldt en kontrakt med de læringsmål og arbejdsopgaver, som jeg ville komme til at arbejde med i denne periode. Opgaverne lød bl.a. på Google Adwords, Facebook annoncering, Content marketing og SEO. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger til hvordan det ville komme til at gå, andet end selvfølgelig at jeg ville lære noget og få lidt ansvar på mine skuldre.

Hos Revolvo blev jeg taget godt imod. Der var god atmosfære, søde medarbejdere, åbne og lyse kontorer hvor man nemt kunne sidde og arbejde. Ind i mellem havde vi selvfølgelig også vores hyggestunder, hvor den stod på is mens der var de varmeste sommerdage. På billedet nedenunder ser vi bygningen i Herlev, hvor Revolvo har kontor.

Da jeg startede i juli måned, startede jeg i en stille tid, hvor flere af kunderne holdte sommerferie. Det var helt fint, da jeg så havde god tid til at sætte mig ind i arbejdsopgaverne. F.eks. Google Adwords tog lidt tid at komme godt ind i, samt jeg også skulle have læring inden for de forskellige budstrategier, annoncetyper, målgruppestrategier mm. Selvfølgelig ville jeg jo også lære det så godt som muligt, når man har det ansvar.

 

Learn by doing

Jeg synes det var fedt med et praktikophold i studiet, så man også kommer ud i den virkelige verden. Møder nogle nye mennesker, prøver nye opgaver og ikke mindst udfordre sig selv.

Jeg lærte selvfølgelig om de forskellige arbejdsopgaver, som jeg skulle lære. Men jeg lærte også mere end det. I praksis så kommer der nogle nye opgaver og udfordringer, som man må tage som de kommer.
Man lærer bedst igennem praktik. Her har Revolvo været gode til at give mig konkrete opgaver hos rigtige kunder- naturligvis med støtte fra mine kollegaer. Dette var i starten nervepirrende, men enormt lærerigt!  

Jeg endte med også at arbejde med videofremstilling- og redigering, som jeg slet ikke havde regnet med at jeg ville komme til. Men da den moderne marketer skal kunne mange ting, så må man også være klar på mange udfordringer – derfor var det en god mulighed at kunne arbejde med korte videoer. Så jeg tog udfordringen op, og gik all-in med at lære det.

 

 

Evaluering

Jeg er glad og taknemmelig for at Revolvo har givet mig denne mulighed, for at være under deres vinger de sidste 12 uger. Jeg har lært en masse, og fået lov at prøve tingene af i praksis. Det er den bedste læring, jeg kan tage med mig i min bagage. Til fremtidige praktikanter med interesse for online markedsføring, kan jeg varmt anbefale at søge en praktikplads hos Revolvo.

Så en stor tak til Revolvo & selvfølgelig en stor tak til DIG, fordi du læste med!

 

Kunne du lide artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på nyt fra vores redaktion.