28 mar
Hvorfor vælge Umbraco?-image

Hvorfor vælge Umbraco?

Hvorfor vælge Umbraco?

Hos Revolvo er vi eksperter i opsætning i hjemmesider i Umbraco, og det er vores foretrukne CMS. Vi vil derfor gerne i dette blogindlæg videreformidle, hvorfor vi mener at Umbraco er et fornuftigt valg af CMS - Lad os komme i gang!

Du står og skal have lavet ny hjemmeside, men har svært ved at gennemskue hvilket CMS- du skal vælge. Du ønsker en hjemmeside der let overskuelig, intuitiv at arbejde i, ser blændende godt ud, og samtidig er til at betale. Her er den dansk udviklede CMS- platform Umbraco et fornuftigt bud. Siden udgivelse ved milleniumskiftet, har Umbraco vundet stor udbredelse. I dag er Umbraco repræsenteret med 110.000+ websites og flere end 70.000 aktive udviklere til systemet. Umbraco appelerer til små og mellemstore virksomheder, såvel som til større firmaer. I dette blogindlæg giver jeg dig fem gode grunde til at vælge Umbraco som dit nye CMS: 

Fem stærke argumenter for at vælge Umbraco:

 

  1.  Brugervenligt og intuitivt at arbejde med

Arbejdet med redigering, opdatering og generelle ændringer på dit website er med Umbraco både nemt og overskueligt. Opbygningen af systemet er meget lig det du kender fra arbejdet med populære tekstbehandlingsprogrammer som Word eller Pages. Dette betyder at, hvis er du bekendt med at arbejde i tekstbehandlingsprogrammer, vil have nemt tilgå et Umbraco-site. Kort sagt: du ikke behøver have programmeringsfærdigheder for at kunne arbejde med din hjemmeside. Du har her kontrol over de webpages, du ønsker at lave ændringer i. Layoutet er opsat på en sådan måde at den enkelte side er opdelt i felter dedikerede til tekst og billede. I disse felter kan du frit og nemt redigere i teksten, samt tilføje nye billeder, alt sammen nemt, overskueligt og bekvemt. 

 

  1. Få skræddersyet din hjemmeside til dit behov

Du har med Umbraco muligheden for at skabe en hjemmeside med præcis det udtryk du ønsker. Her kan du få tilføjet alle funktioner der er væsentlige for dig. Du har muligheden for at få skræddersyet en hjemmeside fra bunden. Ønsker du at komme hurtig og billigt i gang, er der et stort udvalg af højkvalitets skabeloner. Umbraco tager ydermere udgangspunkt i Microsoft.net, hvilket kort sagt betyder at der er et hav af muligheder for customization af dit site. 

Umbraco tilbyder ligeledes et solidt udvalg af ’plugins’ til din side. Dette gør ellers besværlige ændringer tilgængelige, og er en af hovedårsagerne til Umbracos voksende popularitet.   

 

  1. Et sikkert system, nemt at vedligeholde

Med Umbraco får et CMS system med et utrolig højt niveau af sikkerhed som standard. Dette skyldes b.la. Umbracos tilknytning til Microsoft.net. Rent praktisk betyder dette at du som ikke skal bruge tid på sikkerhedsopdateringener af dit site. Du kan sove trygt om natten, velvidere at dit website er godt beskyttet. Din tid er bedre brugt andre steder, og det får du med Umbraco muligheden for.

 

  1. Din hjemmeside, din kode!

Når du har betalt for din nye hjemmeside ejer du både koden, og hjemmesiden! Dette betyder at du er fri til at gøre med din hjemmeside hvad du ønsker. Ønsker du at stoppe samarbejdet med din udvikler og fortsætte med et andet webbureau, er dette en mulighed. Da du selv ejer koden bag din hjemmeside, og fordi Umbraco som system er betalingsfrit, betyder det at der ingen løbende omkostninger er til licens eller lignede. Det voksende netværk af Umbraco-udviklere gør at du nemt kan finde nye samarbejdspartnere, hvis du ønsker eventuel videreudvikling af din hjemmeside.

  

  1. Nem integration

Selvom det måske ikke er relevant for dig nu, er det meget væsentligt at overveje mulighederne for integration af hjemmesiden med andre systemer. Du får med Umbraco mulighed for gnidningsfri integration af fx CRM (Customer Relationship Management) eller diverse regnskabssystemer. Udveksling af CSV eller XML-filer til webservices, og direkte adgang til databaser er her muligt - hvilket ellers kan være en besværlig affære. Det er ligeledes nemt at opsætte ecommerce tracking, for webshops.

 

Opsummering:

Så hvis du leder efter et dansk udviklet og fuldkomment CMS til indholdsstyring, hvor der er mulighed for at tilpasse systemet fuldstændig til dit behov så er Umbraco et match for dig. Ydermere er Umbraco er grundet sin Open Source Model, et system der konstant bliver udviklet på. Dette betyder at der løbende bliver præsenteret nye moduler og features til systemet, der giver et endnu flere muligheder. Hvis dette har gjort dig nysgerrig på perspektiverne i Umbraco, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dit projekt 

Tak fordi du læste med!

Kunne du lide artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på nyt fra vores redaktion.