1 maj
ConSolutions bliver til Revolvo-image

ConSolutions bliver til Revolvo

Igennem de seneste 4 år har vi, hos ConSolutions, løst en lang række opgaver indenfor webudvikling. Opgaverne har været af meget forskellig art, og hele teamet har gået igennem mange lærerige processer sammen med vores kunder.
Blandt opgaverne vi har arbejdet på, kan bl.a. nævnes:

 • E-bogs-platform til Mofibo
 • Patientportal til Københavns Privathospital
 • Rapporteringsmodul til Movia
 • FinTech platform til LetRegulering
 • Masser af Umbraco Websites
 • En håndfuld Webshops

... og mange, mange flere. Vi ville gerne fortælle hvor mange linjers kode vi har skrevet, og hvor mange kopper kaffe der er blevet drukket; men vi stoppede med at tælle for lang tid siden.

Fokus på digital marketing

Igennem årnene har vi set en stigende efterspørgsel på SEO og digital marketing, og har i den forbindelse uddannet og udvidet teamet, for at imødekomme denne efterspørgsel. Dette har resulteret i, at vi ikke længere blot er et udviklignshus der løser tunge .NET udviklingsopgaver. Vi er i højere grad blevet et "one-stop-shop" webbureau, der løser alle digitale opgaver for vores kunder. Vi har derfor igennem de seneste måneder udarbejdet et nyt navn og image, der bedre afspejler den virksomhed, vi er i dag.

Så hvad tilbyder vi?

Revolvo tilbyder de samme stærke udviklingskompetencer som ConSolutions altid har gjort. De seneste års investeringer i uddannelse og personle har blot gjort, at vi nu også tør brande os selv som eksperter i digital marketing. Så hvad kan "eksperter" i digital marketing tilbyde? Her er nogle eksempler på vores tjenester:

 • SEO (Søgemaskineoptimering) af websites og webshops.
 • AdWords
 • Facebook-kampagne og re-targeting.
 • Responsive Umbraco Websites og webshops
 • Rådgivning og foredrag i digital strategi

Læs mere om vores services her

Hvorfor "Revolvo"?

Som mange måske kan forestille sig, er det en lang og besværlig process at vælge det rigtige navn til sin virksomhed. Valgte faldt i sidste ende på Revolvo. Navnet stammer fra det engelske ord "revolve", der med sin oversatte betydning "At dreje rundt om et centralt punkt" skal symbolisere vores ultimative mål, om at kunne levere alle dele af den digitale marketing, til de virksomheder vi arbejder sammen med. Det centrale punkt her er altså: Digitalt salg, der danner grund for det vi kalder De 4 grundsten i en solid online-markedsføringsstrategi: SEO, AdWords, Digital Markedsføring og Webudvikling.

 

revolvo-info

Vi ser frem til de mange spændende projekter der ligger foran os.
Hvis du har nogle spørgsmål til overgangen, eller ønsker at få uddybet nogle af vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kunne du lide artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på nyt fra vores redaktion.